Vi er stolte av å produsere våre prisvinnende viner på en økologisk og transparent måte, med en enkel ingrediensliste og rene, ærlige smaker. Hemmeligheten ligger i førsteklasses råvarer og håndverkstradisjoner, kombinert med en innovativ og skånsom metode for å fjerne alkoholen – uten at det går på bekostning av kvaliteten.

  • 1. Chardonnay- og Tempranillo-druer høstes i Spanias La Mancha-region, en av Europas eldste og største vinregioner.

  • 2. Druer transporteres til vingården hvor de gjennomgår en prosess kalt 'Whole Cluster Press' kjent for å lage en mindre snerpende vin.

  • 3. Druejuicen dekanteres deretter over i rustfrie ståltanker hvor de gjennomgår naturlig gjæring. Dette fortsetter til vinen når en delikat balanse.

  • 4. Vinen vakuumdestilleres deretter ved under 25°C, slik at alkoholen fjernes uten å skade de delikate smakene og aromaene. Denne prosessen gjør det mulig for ALT. å bevare vinens karakteristiske smak, syre og munnfølelse uten kompromisser.

  • 5. Vinen gjennomgår deretter en filtreringsprosess for å fjerne organisk materiale ytterligere, og blandes så med litt økologisk sukker for å skape en perfekt balanse.

  • 6. Vinen blir deretter karbonert og tappes så på flaske, får naturkork, etikett og er klar for salg med en holdbarhet på 3 år.

Klikk hjem ALT. her: