Vi er stolte av å produsere våre prisvinnende viner på en økologisk og transparent måte, med en enkel ingrediensliste og rene, ærlige smaker. Hemmeligheten ligger i førsteklasses råvarer og håndverkstradisjoner, kombinert med en innovativ og skånsom metode for å fjerne alkoholen – uten at det går på bekostning av kvaliteten.
1. Chardonnay- og Tempranillo-druer høstes i Spanias La Mancha-region, en av Europas eldste og største vinregioner.
2. Druer transporteres til vingården hvor de gjennomgår en prosess kalt 'Whole Cluster Press' kjent for å lage en mindre snerpende vin.
3. Druejuicen dekanteres deretter over i rustfrie ståltanker hvor de gjennomgår naturlig gjæring. Dette fortsetter til vinen når en delikat balanse.
4. Vinen vakuumdestilleres deretter ved under 25°C, slik at alkoholen fjernes uten å skade de delikate smakene og aromaene. Denne prosessen gjør det mulig for ALT. å bevare vinens karakteristiske smak, syre og munnfølelse uten kompromisser.
5. Vinen gjennomgår deretter en filtreringsprosess for å fjerne organisk materiale ytterligere, og blandes så med litt økologisk sukker for å skape en perfekt balanse.
6. Vinen blir deretter karbonert og tappes så på flaske, får naturkork, etikett og er klar for salg med en holdbarhet på 3 år.
Din kurv er tom👀